shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

Újabb nagy kihívás előtt hazai pályán a KTE-Piroska Szörp

A magyar élvonal kétségtelenül meghatározó együttese lép pályára vasárnap a KTE-Piroska Szörp ellen Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban. Bencze József tanítványai számára egyébként sincs “könnyű” meccs az NB I-ben, ám a Balatonfüred feladhatja a leckét a hírös városiaknak.

Az északi parti együttes három fordulót követően még veretlen: előbb a Budakalász otthonából hoztak el egy pontot (20-20), majd hazai pályán fölényes győzelmet arattak a “Kisveszprém” felett (37-29), legutóbb a Dabast győzték le három góllal (24-21). György László és Imre Vilmos fiai számára nem lehet kérdéses, hogy a két pontért utaznak Kecskemétre.

A KTE-Piroska Szörp még nem szerzett pontot az élvonalban, és nagy valószínűséggel nem vasárnap kezdi meg az egységek begyűjtését, ugyanakkor a közönség joggal számíthat arra, hogy foggal-körömmel küzdenek a hírös harcosok. Legalább úgy, mint a Ferencváros ellen az első hazai találkozón. Az elmúlt héten a Fejér-B.Á.L. Veszprém ellen pont a küzdőszellemet kérte számon Bencze József vezetőedző, aki így nyilatkozott a vasárnapi mérkőzés előtt:

Olyan együttessel csapunk össze vasárnap, amely rendre a nemzetközi kupákban pallérozódik. Két rendkívül felkészült edző irányítja a Füredet, sok csatát megéltek már, kiváló szakemberek és több utánpótlás- és felnőtt játékossal dolgoznak magas szinten. Az élvonal meghatározó csapata érkezik tehát a Messzi István Sportcsarnokba, így nem lesz könnyű dolgunk. Megpróbáljuk a múlt heti játékunkat feledtetni a közönséggel, igyekszünk tisztességgel helytállni a Füred ellen.

KTE-Piroska Szörp – Balatonfüredi KSE
férfi kézilabda K&H Liga, 4. forduló
2021. október 3. vasárnap, 17:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Fekete T., Tóth D.