shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

Szeged-KTE

Szombaton megőrizné hibátlan mérlegét a KTE-Piroska Szörp

Noha a bajnoki rajtra még két hetet várni kell, szombaton megkezdi tétmérkőzés-sorozatát a KTE-Piroska Szörp. A hírös városiak ezúttal Szegedre látogatnak, a Liga Kupa sorozat 6. fordulójában a Pick Szeged fiatal csapatával csapnak össze. A két gárda ebben a sorozatban még nem találkozott egymással, ezúttal azonban rövid időn belül kétszer is megmérkőznek.

A Pick Szeged a D jelű csoportban hazai pályán kapott ki a Békéstől (28-30), vereséget szenvedett a Dabastól idegenben (33-29), és ugyancsak idegenben ikszelt a Békéssel (28-28), így egy ponttal a csoport negyedik helyén áll.

A KTE mérlege hibátlan, Bencze József fiai itthon gólzáporos meccsen legyőzték a Békést (46-34), illetve itthon és idegenben is felülmúlták a Dabast (27-24 ill. 34-35), így hat ponttal vezetik csoportjukat.

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Csütörtökön remek edzőmérkőzést játszottunk Balatonfüreden, úgyhogy mérsékelten frissen vágunk neki a szombati Liga Kupa találkozónak. Ahogy az évnyitó interjúban említettem, a sérülések és betegségek okán jelentősen átszervezett csapattal lépünk pályára, így abszolút háromesélyes lesz a meccs. Nagy kérdés, hogy milyen tempóban kézilabdáznak a szegedi fiatalok, és az is, hogy mi mikor fáradunk el. Az elmúlt félévben megszerzett rutin és játéksebesség azonban mellettünk szól.

Pick Szeged – KTE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda Liga Kupa, 6. forduló
2022. 01. 22. szombat, 15:30
Városi Stadion Szeged, Etelka sor 1-3.
Vezeti: Sándor, Szikszay