shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

KTE-Komlo

Pénteken megkezdheti a felzárkózást a KTE-Piroska Szörp

Az idei naptári évben először léphet pályára hazai közönsége előtt a KTE-Piroska Szörp. Az első két játéknapon nem termett sok babér a hírös városiaknak; előbb Csurgón maradtak alul (25-22), majd az Elek Gyula Arénában szenvedtek vereséget (46-31) Bencze József tanítványai.  Az élvonal újonca nem tett le arról, hogy jövőre is a legmagasabb osztályban küzdjön, ehhez azonban – csakúgy, mint az őszi szezon finisében – meg kell kezdenie a pontok gyűjtögetését.

Pénteken a Komló csapata érkezik a Messzi István Sportcsarnokba, mi tagadás, a baranyai alakulat kirobbanó formában várja az összecsapást. Kilvinger Bálint legénysége zsinórban háromszor hagyta el győztesen a pályát, decemberben a Ferencvárost győzte le (33-31), Idén pedig meglepetésre a Balatonfüredet idegenben (26-31), míg otthon a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesét (25-24). A Sport36-Komló hat győzelemmel, két döntetlennel és hat vereséggel, 14 megszerzett ponttal az ötödik helyről várja a kecskeméti meccset.

A KTE-Piroska Szörp és a Komló a 2. fordulóban már találkozott egymással, azt az összecsapást 4 góllal (28-24) a bányászok nyerték. 

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Nagyszerű formában lévő csapat látogat hozzánk, roppant keményen védekeznek és komoly átlövősorral rendelkeznek. Rutinos játékosokbóáll a Komló; kemény, kiélezett csatára számítok. Számunkra csak a győzelem elfogadható ahhoz, hogy elérjük a célunkat. Szeretnénk kijavítani a Fradi elleni fiaskót!

KTE-Piroska Szörp – Sport36-Komló
Férfi kézilabda NB I., 15. forduló
2022. 02. 18. péntek, 18:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Hargitai, Markó