shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

gyongyos-kte

Pénteken farkasviadal Gyöngyösön!

A Férfi kézilabda K&H Liga 6. fordulójában Gyöngyösre utazik a KTE-Piroska Szörp. A mátraaljai csapat kiválóan szerepel az élvonal idei küzdelmeiben: a tabella negyedik helyéről várja az újonc elleni összecsapást. 

A Heves megyei alakulat az elmúlt öt fordulóban háromszor győzni tudott (mindhárom alkalommal hazai pályán, a Tatabánya, a Fradi és a “Kisveszprém” ellen), és egy döntetlen mellett (a Komló ellen) csupán egyszer szenvedett vereséget (a Csurgó együttesétől).

A KTE-Piroska Szörp ugyan néhányszor megmutatta már “farkasfogát”, pontot még nem sikerült szereznie; igaz, eddig zömmel a felsőház várományosai ellen lépett pályára. Nyugodtan kijelenthető, hogy a gyöngyösi pontszerzés a bravúr kategóriába tartozna.

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Gyors, modern kézilabdát játszó csapathoz utazunk pénteken. A Gyöngyös komoly lövőerővel és kemény belső védőkkel rendelkezik. Ezúttal sem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de szeretném, hogy a meccsen a csapatom a Gyöngyös által diktált tempókézilabda hatékonyságát jó helyzetkihasználással és taktikus játékkal ellensúlyozza.

K&H férfi kézilabda liga, 6. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Kecskeméti TE – Piroska Szörp
2021. október 22. péntek, 18:00

Dr, Fejes András Sport és Rendezvénycsarnok
Vezeti: Bóna Szabolcs, Földesi Csaba