shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

Nyomja a tét a KTE-Piroska Szörp vállát a Békés ellen

A legutóbbi, Eger elleni találkozón nem a legjobb formáját mutatta a Kecskemét, ám azt a találkozót a Békés elleni felkészülésnek tekintette a csapat. A Békés számára különösebb téttel nem bír a KTE elleni pénteki találkozó, ám a hírös városiak számára a két bajnoki pont begyűjtése hatalmas lépés lenne céljaik eléréséhez.

A Békési FKC az NB I/B táblázatán stabilan tartja magát az élmezőnyben; 11 győzelemmel, 4 döntetlennel és 7 vereséggel, 26 megszerzett ponttal az 5. helyen áll, és ez egyelőre így is marad, a Kecskemét elleni találkozó után is.

A KTE-Piroska Szörp az alsóházban küzd céljaiért; Tóth Norbert legénysége 7 győzelemmel, 2 döntetlennel és 13 vereséggel jelenleg a 12. helyet birtokolja, de a mezőny vége sűrű, így minden megszerzett pont hatalmas jelentőséggel bír a hátsó régió csapatai számára.

Októberben Békésen csapott össze a két gárda, akkor a házigazda magabiztos, 6 gólos győzelmet aratott a KTE-Piroska Szörp felett (34-28). A Kecskemétnek pénteken lesz alkalma visszavágni az őszi fiaskóért.

A Békés legutóbb figyelemre méltó skalpot szerzett, 3 góllal legyőzte a Vecsés csapatát, ám a „madzagfalvi” alakulat is zavarba hozható, hiszen két hete 7 góllal alulmaradtak az egyébként szintén bivalyerős Győrrel szemben (33-26).

Tóth Norbert vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Nagyon stabil gárdát fogadunk pénteken, és úgy érzem, ezúttal a mi vállunkat nyomja a tét, nekünk nagyon sokat jelentene a céljaink szempontjából, ha megnyernénk a Békés elleni rangadót. Kulcsfontosságú lesz a kapusteljesítményünk, és bízom benne, hogy az egri meccsel ellentétben ezúttal meg tudjuk mutatni, hogy egy jobb csapat ellen is képesek vagyunk a bravúrra. Bízom a fiúkban!

KTE-Piroska Szörp – Optimum Solar-Békési FKC
Férfi kézilabda NB I/B, 23. forduló
2023. március 31. péntek, 18:30
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Hornyik, Zörgő