shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

Balatonfured-KTE

Nehéz meccsre készül a Balaton partján a KTE-Piroska Szörp

Nehéz heteken van túl a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabda csapata, hiszen a hírös harcosok még nem nyertek bajnoki mérkőzést ebben az esztendőben, noha időnként – például legutóbb, Veszprémben – egyetlen gólra voltak a győzelemtől. Pénteken a tabella harmadik helyén álló Balatonfüred gárdájához utazik a Kecskemét, ám egészen biztosan nem lesz könnyű dolga az északi partiak ellen.

Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt ebben az évben a Balatonfüred; noha az esztendő első összecsapását a Komló ellen meglepetésre elveszítette a BKSE hazai pályán (26-35), azóta zsinórban háromszor is győzött, otthon a Budakalász (34-29), idegenben a Kisveszprém (26-30) és a Dabas ellen (34-37). Az bajnoki évet tekintve a Füred 11 győzelemmel, 1 döntetlennel és 4 vereséggel várja a pénteki ütközetet.

A két csapat ősszel Kecskeméten már megmérkőzött egymással, akkor a Balatonfüred hat góllal (29-35) nyerte meg a bajnoki összecsapást.

Bencze József vezetőedző a következőket nyilatkozta a füredi mérkőzés előtt: – Nagyon stabil Balatonfüredhez utazunk, hazai pályán magabiztos teljesítményt nyújtanak, úgyhogy ezúttal is nagyon nehéz dolgunk lesz, ha pontot, vagy pontokat akarunk elhozni. Megpróbálunk jó mérkőzést játszani a Balatonfüreddel.

Balatonfüredi KSE – KTE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda NB I, 17. forduló
2022. március 04. péntek, 18:00
Balatonfüred, Szabadidőközpont
Vezeti: Asztalos, Szalay