shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

Koncentrált játékra készül az éllovas ellen a KTE-Piroska Szörp

Noha imponáló a QHB-Eger idei versenymérlege, nem feltett kézzel utazik Egerbe a kecskeméti férfi kézilabdacsapat. Horváth Andorék tisztába vannak az erőviszonyokkal, ám felszabadult játékkal megcibálhatják az oroszlán bajuszát.

A QHB-Eger idén még veretlen, de jobbára egész évben az volt, tizenhat győzelem mellett háromszor játszott döntetlent, és csupán kétszer hagyta el vesztesen a pályát; az első fordulóban egy góllal kapott ki Békésen (25-24), az 5. fordulóban ugyancsak egy találattal maradt alul Győrben (26-25).

A KTE-Piroska Szörp hét győzelem mellett kétszer „ikszelt”, és tucatnyi alkalommal nem sikerült a pontszerzés. Ősszel, a 7. fordulóban Kecskeméten csaptak össze a felek, akkor 5 góllal az Eger bizonyult jobbnak (29-34).

Tóth Norbert vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Elsődleges célunk az Eger elleni találkozón a tisztes helytállás, és a sérülések elkerülése. Felszabadult, görcsmentes játékot várok, szeretném, ha mindenki élvezné a pályán töltött perceket. Nincs veszítenivalónk ezen a találkozón, hiszen egyértelműen az Eger az esélyes; a szombati összecsapás egyben felkészülés lesz a következő, Békés elleni mérkőzésünkre. Úgy utazunk Egerbe, mint a PLER-hez, tisztába vagyunk az erőviszonyokkal, de ha sikerül felszabadultan kézilabdáznunk, akkor okozhatunk kellemetlen perceket az ellenfelünknek. Ősszel dekoncentráltan játszottunk az egriekkel, ezt most igyekszünk kiküszöbölni. Tudjuk, hogy az Eger csapatát mindig szép számú, lelkes közönség biztatja, reméljük, ránk is átragad a jó hangulat, és nem tesz bennünket görcsösebbé.

QHB Eger – KTE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda NBI/B, 22. forduló

2023. március 25. szombat, 18:00
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok
Vezeti: Dulai, Pisák