shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

Kijavítaná őszi vereségét a Hatvan ellen a KTE-Piroska Szörp – élőben a Kesport TV-n!

A Hatvan elleni rangadóval folytatódik a bajnokság a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata számára. Ősszel a Heves megyeiek túljártak a kecskemétiek eszén, most a visszavágás reményében léphet pályára Bencze József együttese. A találkozót élőben közvetítjük a Kesport TV-n!

A 14. fordulóhoz érkezett a férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportjának pontvadászata, a KTE jelenleg a második helyen áll a táblázaton, ám a vesztett pontok tekintetében (az eddig csak hét meccset abszolváló Pick Szeged U22 kivételével) vezeti a bajnokságot. Eddigi tíz összecsapásából csupán három olyan alkalom volt, amely során nem szerezte meg mind a két pontot a Kecskemét, ősszel kikapott az FTC U22 és a soron következő ellenfél, a Hatvan otthonában, míg az előző fordulóban Ózdon játszott döntetlent.

A Hatvan tehát legyőzte a KTE gárdáját még a bajnokság elején 27-24-re, ám azóta finoman szólva sem teljesít fényesen, hiszen már hat vereségnél jár. A Heves megyeiek eddig csak egyszer, Debrecenben tudtak győzni idegenben, most is otthonuktól távol kéne teljesíteniük a feladatot, de a Messzi István Sportcsarnokban nagyon nehéz feladatuk lesz, ugyanis a hírös városiak ebben az évadban hibátlanok odahaza, legutóbb még 2019. december 6-án kaptak ki hazai környezetben még a Cegléd elleni rangadón.

A Hatvan – mindamellett, hogy ebben az idényben egy-két fájó vereségbe már beleszaladt, például a Vecsés ellen odahaza – még mindig a veszélyes csapatok közé tartozik. Tavaly újoncként végig a dobogó közelében mozgott, nyáron megerősödött (többek között érkezett Ózdról a tavaly 100 gólig jutó Herczegh János), míg ebben a bajnoki szezonban a Kecskemét és a jó formában lévő Ózd legyőzése önmagáért beszél. Emiatt különösképp oda kell figyelnie az esélyesebb KTE-nek, nehogy megint meglepje a hatvani gárda, ugyanis a bajnoki cím megszerzéséhez több pontvesztés – pláne hazai pályán – nem biztos, hogy beleférne a kecskemétiek számára.

A rangadót pénteken élőben közvetítjük a Kesport TV-n, illetve a találkozóról szöveges beszámolóval, képgalériával és videós összefoglalóval fogunk jelentkezni!

A kesport.hu stábjának tippje: 4 góllal győz a Kecskemét

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp):Ősszel a Hatvanban elszenvedett vereségünk után azt a mérkőzést természetesen azonnal kielemeztük, tudjuk, hogy miben hibáztunk, ám azt gondolom, akkor a hazai csapat extra napot fogott ki. A most pénteki egy teljesen meccs lesz, ahogyan minden mérkőzés más. Ahhoz, hogy a célunkat, azaz a bajnoki címet elérjük, győzünk kell, hiszen már minden meccsen rajtunk van a győzelmi kényszer terhe, de mindent a sikerért rendelünk alá. Könnyű feladatunk azonban egyértelműen nem lesz, a Hatvan remek kézilabdára képes, főleg, ha kompletten tud kiállni a találkozóra. Kiélezett csatára számítok pénteken, de bennünk van az is, persze csak ha úgy játszunk, ahogyan kell, hogy magabiztos sikert arassunk. Ez csak rajtunk áll, mert bár a Hatvant rutinos játékosok alkotják, de hazai pályán nyernünk kell!

KTE-Piroska Szörp – Hatvani KSZSE

Férfi kézilabda, NB I/B Keleti-csoport, 14. forduló
2021. február 26., péntek, 19.00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok (zárt kapus)
TV: Kesport TV
JV: Réti Tamás Csaba, Szedmák Márton