shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

KTE-Fejer_BAL_Veszprem-LigaKupa

Három góllal kell nyernie kedden a KTE-Piroska Szörpnek

Rövid időn belül harmadszor is összecsap egymással a Fejér-B.Á.L. Veszpréés a KTE-Piroska Szörp csapata. A Liga Kupa sorozatban, mely oda-visszavágós rendszerben működik, másodszor találkoznak a felek; az első, idegenbeli ütközetet a Kisveszprém nyerte két góllal (32-30).

A képlet egyszerű; ha a Kecskemét legalább három góllal megnyeri a keddi összecsapást, akkor a legjobb négy közé jut a Liga Kupában. Ha kikap, vagy csupán egy góllal nyer, akkor Éles József csapata jut a négy közé. Döntetlen esetén az idegenben lőtt több gól számít.

Ezúttal sem lesz könnyű dolga a KTE-Piroska Szörpnek, hiszen ebben a bajnoki évben már háromszor találkozott a Kisveszprémmel, és minden alkalommal a bakonyiak győztek. Hátha ezúttal megfordul a Kecskemét szerencséje…

A mérkőzés kedden már maszk és védettségi igazolvány nélkül látogatható!

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Most sem várok könnyű mérkőzést a Kisveszprém ellen, de a kétgólos hátrány hazai pályán nem ledolgozhatatlan. A hétvégi Balatonfüred elleni mérkőzésen néhány játékosom megsérült, kérdés, hogy teljes csapattal tudunk-e kiállni a keddi visszavágóra a Kisveszprém ellen. Bízom benne, hogy mindenki egészséges lesz!

KTE-Piroska Szörp – Fejér B.Á.L. Veszprém
Férfi kézilabda Liga Kupa, negyeddöntő, 2. mérkőzés
2022. március 8. kedd, 18:30
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Nagy, Túróczy