shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

KTE-Fejer-BAL-Veszprem

Győznie kell Veszprémben a KTE-Piroska Szörpnek 

Noha nem sok babér termett idén a hírös harcosok számára a bajnokságban, még mindig nem lehetetlen elegendő pontot gyűjteni az áhított bennmaradáshoz. Ehhez azonban – decemberi formáját mutatva – nagyon fontos, hogy győzzön Veszprémben a KTE-Piroska Szörp. 

A “kisebbik” veszprémi csapat fogadja szombat este a Kecskemétet a Városi Sportcsarnokban. Az előző fordulóban egyik csapat sem tudott nyerni; a Fejér-B.Á.L. Veszprém hazai pályán kapott ki négy góllal a Balatonfüredtől (26-30), míg a KTE ugyancsak hazai pályán maradt alul a Komlóval szemben (24-37). A Fejér-B.Á.L. Veszprém 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 10 vereséggel, 9 megszerzett ponttal a 12. helyről várja a találkozót, míg a Kecskemét továbbra is sereghajtó az NBI-es bajnokságban, 4 ponttal. Mindkét gárda számára rendkívül fontos a győzelmek gyarapítása, már csak ezért is kemény összecsapásra számíthatnak a szurkolók.

A felek szeptemberben már megmérkőztek egymással Kecskeméten, a párharcból akkor a “Kisveszprém” került ki győztesen. Érdekesség, hogy a bajnoki meccs mellett hamarosan – március 1-én és március 8-án – a Liga Kupában is találkozik egymással a két csapat a legjobb nyolc között, az első összecsapás helyszíne Veszprém, a második mérkőzés a Messzi István Sportcsarnokban lesz. A párharc győztese a legjobb négy közé jut majd.

A VKKFT Veszprém a hazai mérkőzéseit élőben közvetíti a csapat YouTube csatornáján; a linket alkalmasint mi is közzétesszük azok számára, akik nem tudnak a csapattal elutazni Veszprémbe.

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – A múlt heti vereség után bízom benne, hogy összeszedjük magunkat, és Veszprémben jó játékkal rukkolunk elő. Ez persze nem elég, csak akkor van esélyünk nyerni, ha az egész csapat ‘odateszi magát’, és le sem veszi a szemét a célról.

Fejér-B.Á.L. Veszprém – KTE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda NB I, 16. forduló
2022. február 26. szombat, 18:00
Veszprém – Városi Sportcsarnok
Vezeti: Andorka, Hucker