shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

Fontos alsóházi összecsapásra készül a KTE-Piroska Szörp

Ezúttal hazai pályán fogadja a sereghajtót a kecskeméti férfi kézilabdacsapat. Ugyan a KTE előkelőbb helyet foglal el a tabellán, a mérkőzés tartogathat meglepetéseket, hiszen a két gárda mutatója közel azonos.

A KTE-Piroska Szörp és a Strandépítők tavaly szeptemberben, a 2. fordulóban megmérkőztek már a nógrádiak otthonában, az a találkozó a hírös városiak háromgólos győzelmét hozta (30-33).

Nagyon hasonló eredménysorral folytatta az őszi szezont a két csapat; a Salgótarján 3 győzelemmel, 2 döntetlennel és 11 vereséggel 16. a tabellán, míg a KTE-Piroska Szörp 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 11 elveszített találkozóval a tabella 13. helyéről vág neki a 17. fordulónak.

Semmi kétség, a karancsaljai alakulat számára létfontosságú a két bajnoki pont megszerzése, így kettőzött erővel küzdenek majd szombaton a Messzi István Sportcsarnokban.

Tóth Norbert vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): « A múlt heti ózdi fiaskó után illik itthon tartanunk a két pontot, noha nem lesz egyszerű dolgunk, mert a Salgótarján csapata valamelyest kicserélődött és meg is erősödött. Némi szerencsére mindenképpen szükségünk lesz, emellett mindent bele kell adnunk, ahogy minden mérkőzésen. A sikerünk kulcsa a technikai hibák számának lecsökkentése lesz, nem adhatunk egy perc előnyt sem aktuális ellenfelünknek. »

KTE-Piroska Szörp – Csépe Salgótarjáni SKC
Férfi kézilabda NB I/B, 17. forduló
2023. február 11. szombat, 18:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Csányi, Gadányi