shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

Szigetszentmiklósi KSK – Kecskeméti TE

Szigetszentmiklósi KSK 43 - 30 Kecskeméti TE
2022 nov 12 - 18:00SZKSK Kézilabda Csarnok Szigetszentmiklós

A 9. helyezett Szigetszentmiklós otthonában lépett pályára a KTE-Piroska Szörp a férfi kézilabda NB I/B 10. fordulójában. A mérkőzést a hazaiak a vártnál sokkal simábban, 43-30-ra megnyerték.

A meccs második percében Lukács Soma révén a kecskemétiek szerezték az első gólt, majd 3-3-ig fej-fej mellett haladtak a felek. A 6. percben Takács és Bécsi góljaival ellépett kettővel a Szigetszentmiklós. Bár Szeverényi és Deák is betalált a hírös városiaktól, a hazaiak mégis növelni tudták előnyüket, a félidő felénél már 9-5 volt az állás. A miklósiaktól Váczi és Szkokán remekelt ezekben a percekben. Elsősorban a védekezésén kellett volna változtatnia a Kecskemétnek, azonban ez nem sikerült, így 30 perc alatt kettő híján húszat kapott (18-14).

A második játékrészt Kalmár kétperces kiállítása miatt emberhátrányban kezdte a KTE, ezt kihasználta Váczi és Spacsek góljaival a Szigetszentmiklós, amely így már hattal vezetett. 20-14 után Szeverényi lőtt egymás után két gólt a vendégektől, és mínusz négynél felcsillanhatott a remény Tóth Norbert játékosaiban, hogy visszajöhetnek a meccsbe. Ekkor azonban ismét ritmust váltott a házigazda, és négy perc alatt produkált egy 5-1-es rohanást. Sőt, a korábban Kecskeméten is több szezont lehúzó Szamos Marcell négy perc alatt négyszer is betalált, s vezérletével már tíz gól volt a különbség a két csapat között, így végleg eldőlt a meccs. A végeredmény 43-30 lett.

Tóth Norbert vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Teljesen más arcunkat mutattuk a mai napon, mint legutóbb, amikor a DEAC gárdáját odahaza le tudtuk győzni. Rengeteg rossz döntést hoztunk mind támadásban, mind védekezésben. Naggyá tettük a Szigetszentmiklós kapusát, hiszen sok lövést lőttünk bele, és ezekből a helyzetekből rendre lerohanásgólokat ért el ellenfelünk. Védekezésben abszolút nem voltunk toppon, hiányzott a higgadtság és az agresszivitás a játékunkból, illetve sajnos a kapusaink sem tudták elkapni a fonalat. A legfájóbb dolog az, hogy amit a héten az edzéseken megbeszéltünk, azt ezen a meccsen nem láttam viszont a pályán. Nem használtuk a fejünket. Igaz, fiatal csapat vagyunk, de olyan hibákat nem lehet elkövetni, melyekből most sokat bemutattunk.
Remélem, tanulunk ebből a pofonból és a következő meccsen ismét azt a játékot tudjuk előhúzni, amit a Debrecen ellen.

Szigetszentmiklósi KSK – KTE-Piroska Szörp 43-30 (18-14)

Férfi kézilabda NB I/B, 10. forduló
2022. november 12. szombat
SZKSK Kézilabda Csarnok – Szigetszentmiklós
Vezette: Felhő, Öcsi

A KTE gólszerzői: Horváth B. 8, Szeverényi 5, Csuzi 4, Szakály 4 (2), Forgács 3, Lukács S. 2, Deák 2,
Horváth A. 1 (1), Csengeri 1 (1).

Kiállítások: 8 perc, ill. 8 perc
Hétméteresek: 1/1, ill. 6/4