shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

Dabas-KTE-Liga_Kupa

Dabason játssza az év utolsó mérkőzését a KTE-Piroska Szörp

Lassan véget ér a versenyszezon a KTE-Piroska Szörp számára, és nem panaszkodhatnak a hírös harcosok a finisre: szombaton a bajnokságban legyőzték a Tatabányát, kedden a Liga Kupában a Békést – a menetrend azonban feszes: csütörtökön a Dabas otthonában folytatódnak a Liga Kupa küzdelmei.

November elején a Liga Kupában már megmérkőzött egymással a két csapat, akkor 27-24-re a Kecskemét bizonyult jobbnak. Ugyancsak novemberben a bajnokságban is a KTE győzött egy góllal (25-24), nem kedvelheti túlzottan a Messzi István Sportcsarnokot Tomori Győző legénysége, csütörtökön azonban az OBO Arénában csapnak össze a felek. A Liga Kupa szabályai szerint a versenysorozatban az idegenlégiósok nem léphetnek pályára, így a Dabas sem számíthat a házi góllövőlista éllovasára, a bosnyák Marko Tarabochiára, ahogy Bencze József sem foghatja hadra japán légiósait.

A KTE-Piroska Szörp eddig két LK meccsen lépett pályára; 4 ponttal vezeti a D-csoportot. A kvartettből a Pick Szeged még nem kezdte meg a Liga Kupa küzdelmeket, a Dabas és a Békés egy-egy, a KTE csapatától elszenvedett vereséggel, 0 ponttal várja a folytatást.

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Feszített a tempó az esztendő végén, de mindent megteszünk, hogy szépen zárjuk a 2021-es esztendőt. Kedden sikerült szépen búcsúznunk hazai közönségünktől, bízom benne, hogy csütörtökön sem okozunk csalódást. Sérülések, betegségek nehezítik a dolgunkat, ráadásul idegenben lépünk pályára, de mindenképpen pontokkal szeretnénk hazatérni a karácsonyi pihenőre.

Dabas KC VSE – KTE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda Liga Kupa, D-csoport, 2. forduló
2021. december 16. csütörtök, 18:00
Dabas, OBO Aréna
Vezeti: Horváth P. Marton B.