shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

Budakalasz-KTE_

Budakalászról hozná el a pontokat a KTE-Piroska Szörp

Nem úgy sikerült a KTE számára az Eger elleni alsóházi rangadó, ahogy szerette volna, ám ebben a naptári évben még négy mérkőzésen javíthatnak a hírös harcosok. 

Legközelebb szombaton, a Budakalász otthonában, ahol nem lesz könnyű dolga a Bencze-legénységnek, hiszen a Budakalász már 8 pontot szerzett a bajnokságban, így a középmezőnyből várja a hétvégi megmérettetést.

A Budakalász KZRT három győzelem (NEKA, Csurgó, Komló) mellett két döntetlent (Balatonfüred, Dabas) és négy vereséget (Pick Szeged, Tatabánya, FTC, Fejér-B.Á.L. Veszprém) számlál; az így megszerzett nyolc ponttal a bajnokság 8. helyén áll.

A KTE-Piroska Szörp ugyan folyamatosan javul, de pontot még nem szerzett a bajnokságban – ezen mindenképpen változtatni szeretne szombaton.

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Ismét egy nagyszerű csapathoz látogatunk; a Budakalász szerkezetileg roppant erős, meghatározó külföldi játékosokkal a soraiban. Mondanom sem kell, ezúttal is nehéz dolgunk lesz, de felvesszük a kesztyűt és megpróbáljuk megszerezni első pontjainkat az élvonalban.

Budakalász KZRT – KTE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda NB I. 9. forduló
2021. november 20. szombat, 17:00
Budakalászi Sportcsarnok
Vezeti: Bócz, Wiedemann