shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

Bekes-KTE-LigaKupa

Biztos továbbjutóként várja a Békés elleni meccset a KTE-Piroska Szörp

A Liga Kupa versenysorozat finiséhez érkezett a KTE-Piroska Szörp. A hírös harcosok csütörtökön a Békés otthonában lépnek pályára 18:00 órától, és a cél nem lehet más, mint hogy hibátlan mérleggel zárják a csoportküzdelmeket.

A KTE-Piroska Szörp és a Békés tavaly, december 14-én már találkozott a Liga Kupában, akkor a gólokban gazdag összecsapást a KTE nyerte (46-34). A békési alakulat 1 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel a Pick Szegedet megelőzve a D-csoport 3. helyéről várja a mérkőzést, és eredménytől függetlenül biztosan nem kerül a legjobb nyolc közé.

A KTE Liga Kupa-mérlege hibátlan, 5 mérkőzésen 10 pontot szerzett, és biztosan a legjobb nyolc között folytatja a sorozatot.

A csütörtöki találkozó papírforma végeredményét boríthatja, hogy Apró Ferenc szakmai igazgatónak sérülések és betegség miatt csupán nyolc hadra fogható játékosa maradt.

Apró Ferenc szakmai igazgató (KTE-Piroska Szörp) – A véghajrába érkezett a tavaszi szezonra való felkészülésünk. Ezt szem előtt tartva utazunk a békési Liga Kupa találkozóra, noha sokmindent nem tudunk gyakorolni, mert alaposan megfogyatkozott az egészséges játékosok száma. Ettől függetlenül mindent megteszünk annak érdekében, hogy csütörtökön is győzzünk, és hibátlan sorozattal zárjuk a Liga Kupa csoportküzdelmeit.

Optimum Solar-Békési FKC – KTE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda Liga Kupa, D-csoport, 4. forduló
2022. 01. 27. csütörtök, 18:00
Városi Sportcsarnok – Békés, Csikos u. 4.
Vezeti: Győr, Hadas