shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

KTE-Eger

Az ősz egyik legfontosabb mérkőzése vár a KTE-Piroska Szörp kézilabdázóira

A Dabas elleni Liga Kupa-diadalt követően ismét hazai pályán igyekszik pontokat szerezni a KTE-Piroska Szörp, ezúttal azonban a tét jóval nagyobb: Bencze József tanítványai igazi alsóházi rangadón fogadják az SBS Eger csapatát. Az összecsapás pénteken 18 órakor kezdődik, a nézők védettségi igazolvány birtokában tekinthetik meg a mérkőzést, a maszk viselése a nézőtéren is kötelező!

Az Eger eddig a vártnál gyengébben szerepel a bajnokságban; az elmúlt hét fordulóban csupán egyszer hagyta el győztesen a pályát, akkor azonban idegenből hozta el a két bajnoki pontot: Tóth Edmond tanítványai Csurgón tudtak diadalmaskodni, egy góllal (33:34). Biztosak lehetünk abban, hogy az Eger mindenképpen két ponttal szeretne távozni a hírös városból. Szabó Péter, az SBS Eger szakmai igazgatója így nyilatkozott a klub hivatalos honlapján: – Egy biztos, ha valamit szeretnénk még az NB I-ben akkor Kecskeméten pontokat kell szerezni. Az a mérkőzés mérföldkő lehet a csapat életében.

A KTE-Piroska Szörp eddig nyeretlen a bajnokságban; a hírös harcosok csupán a múlt heti, Dabas elleni Liga Kupa-sikerrel lehetnek elégedettek. Ha a Kecskemét szeretné meghosszabbítani élvonalbeli tagságát, akkor életbevágó, hogy megkezdje a pontok gyűjtögetését. Bencze József vezetőedző a következőket mondta az összecsapás előtt: – Rangadóhoz érkeztünk, amelynek súlya lesz a végelszámolásnál. Nagyon szeretnénk megtörni a sikertelen bajnoki szériánkat, és győztesen szeretnénk elhagyni a pályát.

KTE-Piroska Szörp – SBS Eger
Férfi kézilabda NB I. 8. forduló
2021. november 12. péntek, 18:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Horváth Péter, Marton Balázs