shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

KTE-Szeged-Liga-Kupa

A visszavágón is legyőzné a Pick Szeged csikócsapatát a KTE

Ezen a héten két Liga Kupa találkozó vár a KTE-Piroska Szörp csapatára; a jövő héten már a bajnokságban is megkezdi menetelését a Kecskemét (február 5-én, Csurgón kezdi a tavaszt a KTE). Bencze József vezetőedző már gyakorlatilag tünetmentes, de kedden még biztosan Apró Ferenc szakmai igazgató irányítja a fiúkat a kispadról. Mint ismeretes, Bencze József PCR-tesztje pénteken pozitív eredményt mutatott, így már szombaton sem tarthatott a csapattal Szegedre.

Noha szombaton még benne volt a hírös városi kezekben és lábakban a Balatonfüred elleni edzőmérkőzés, a döcögős kezdés után magabiztosan győzött a KTE-Piroska Szörp a Pick Szeged csikócsapata ellen Szegeden (37-34). 

Az erőviszonyokat és a D-csoport tabelláját tekintve a keddi, hazai visszavágón is a KTE-Piroska Szörp az esélyesebb, de a Pick már sokszor bizonyította, az utolsó percig magas fordulatszámon kézilabdázó, fiatal, gyors csapatról van szó, így egyáltalán nem lehet előre elkönyvelni a végeredményt. A KTE-Piroska Szörp egyelőre pontveszteség nélkül vezeti a D-csoportot ebben a versenysorozatban, míg a Pick Szeged 1 megszerzett ponttal sereghajtó. Az azonban egészen biztos, hogy a keddi találkozó is tempós és izgalmas küzdelmet ígér.

Apró Ferenc szakmai igazgató (KTE-Piroska Szörp): – Bízom benne, hogy tovább őrizzük veretlenségünket a Liga Kupában. A Pick Szeged elleni találkozón igyekszünk új variációkat kipróbálni, hiszen már ezen a meccsen is a február 5-i, Csurgó elleni rajtra készülünk. Bencze József vezetőedző tanácsait megszívlelve küzdünk majd, de a találkozón lehetőséget kapnak a fiataljaink, és azok, akik eddig kevesebb játéklehetőséghez jutottak.

KTE-Piroska Szörp – Pick Szeged
Férfi kézilabda Liga Kupa, D-csoport, 3. forduló
2022. január 25. kedd, 18 óra
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Nagy F., Túróczy J.