shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

veszprem-kte-beharangozo

A Veszprém Arénába utazik pénteken a KTE-Piroska Szörp

A Telekom Veszprém csapatát annak sem kell bemutatni, aki nem nézi minden héten a hazai- vagy nemzetközi férfi kézilabdázás történéseit. A bakonyi gárda szeptember elején megnyerte a SEHA-ligát, a Bajnokok Ligájában legyőzte a PSG-t és a címvédő Barcelonát is, egyedül a Kielce tudott kifogni a veszprémieken.

A hazai pontvadászatban sem talált még legyőzőre a Telekom Veszprém: a Sport36-Komlót (39-24), a Csurgói KK-t (34-21), az FTC-t (30-27) és a Fejér-B.Á.L. Veszprémet (37-25) is legyőzték Momir Ilic tanítványai.

A hírös harcosok még pont nélkül állnak, igaz, sorsolásuk nem a legkönnyebb, hiszen a Pick Szegeddel kezdtek idegenben (43-20), majd jött az FTC hazai pályán (24-31), a Komló idegenben (28-24), a “Kisveszprém” a Messzi István Sportcsarnokban (28-19) és szintén Kecskeméten a Balatonfüred (35-29).

A KTE-Piroska Szörp csapatának vérmes reményei nem lehetnek a Veszprém Arénában, céljuk ezúttal a tisztes helytállás pénteken.

A találkozót a Telekom Veszprém Youtube-csatornája élőben közvetíti.

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp):

– Az esélyesség terhe finoman szólva sem nyomja a vállunkat; BL-csapathoz látogatunk. Abban bízom, hogy a Veszprém elleni találkozón nagyon sokat fogunk tanulni mind támadásban, mind a kemény védekezés tekintetében.

Telekom Veszprém – KTE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda K&H Liga, 5. forduló
2021. október 8. péntek, 18:00
Veszprém Aréna
Vezeti: Paska, Vastag