shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

KTE-Veszprem

A Telekom Veszprém érkezik szombaton Kecskemétre

Az esztendő egyik legjobban várt mérkőzését rendezik szombaton Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban. A Telekom Veszprém csapata lép pályára a KTE-Piroska Szörp ellen szombaton, 18 órától. Noha Dávid harcol Góliát ellen, vélhetően szépszámú közönség látogat ki a találkozóra, hogy élőben láthassa a Nagyveszprémet” kézilabdázni.

A BL-ben is menetelő bakonyi alakulat csütörtökön a Paris Saint-Germain csapatával mérkőzött, és a Veszprém 1 góllal, 40-39-re győzött idegenben; mind az eredmény, mind a lőtt gólok száma megsüvegelendő. A honi pontvadászatban is meggyőző a Telekom Veszprém teljesítménye; Momir Ilics legénysége 17 mérkőzésből 16 alkalommal győzött és 1 döntetlent jegyez. 

A Veszprém és a Kecskemét októberben már megmérkőzött a Veszprém Arénában; azt a találkozót 42-24-re nyerték meg a hazaiak.

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Sztárokkal teletűzdelt csapat érkezik hozzánk, reméljük, hogy sokan kíváncsiak lesznek a Veszprém elleni összecsapásra. Örülünk, hogy sok év utáújra vendégül láthatjuk Magyarország egyik legnépszerűbb gárdáját. Megpróbálunk minél hatékonyabban kézilabdázni.

KTE-Piroska Szörp – Telekom Veszprém

Férfi kézilabda NB I, 18. forduló
2022. március 12. szombat, 18:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Vezeti: Kiu Gábor, Kiu Tamás

A mérkőzés maszk és védettségi igazolvány nélkül látogatható! A nagy érdeklődésre való tekintettel jegy elővásárlási lehetőséget biztosít a klub március 11-én pénteken is, 17 és 19 óra között a Messzi István Sportcsarnok jegypénztárában.

Felnőtt: 1500 Ft/fő

Diák, nyugdíjas: 1000 Ft/fő

A KTE-Piroska Szörp – Telekom Veszprém mérkőzés napján is van lehetőség jegyvásárlásra, pénztárnyitás szombaton: 16:00 órától, helyfoglalás: 16:30-tól. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.