shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

KTE-Szeged

A Pick Szeged látogat szombaton Kecskemétre

A Pick Szeged szerdán még a Flensburg otthonában vívta a Bajnokok-Ligája negyeddöntőbe jutásért zajló párharc első mérkőzését, szombaton már Kecskeméten lép pályára a honi pontvadászatban. A bajnokság éllovasának vélhetően könnyebb dolga lesz a hírös városban, de Bencze József legénysége megpróbálja szórakoztató játékkal kiszolgálni a – vélhetően teltházas – Messzi István Sportcsarnok közönségét.

A Pick Szeged csapata vezeti az NB I tabelláját; Juan Carlos Pastor csapata 20 mérkőzésen 19-szer győzött, és csupán egy alkalommal, még 2021. novemberében, a Telekom Veszprém gárdájával játszott döntetlent (26-26). 

A Szeged és a KTE már az első bajnoki összecsapáson (a 7. fordulóból előrehozott mérkőzésen) találkozott egymással. Papírforma Eredmény született; a mérkőzést 43-20-ra a Pick nyerte. Nagy bravúr lenne a hazaiaktól, ha ezúttal tíz gólon belül tudnának maradni a kékek ellen.

A Pick alighanem már a jövő heti, Flensburg elleni BL-visszavágóra készül; a dél-alföldi alakulatnak öt góllal kell nyernie ahhoz, hogy a legjobb nyolc közé jusson (a párharc első mérkőzését négy góllal az SG Flensburg-Handewitt nyerte), így ennek szellemében lép pályára Kecskeméten.

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Magyarország egyik legpatinásabb, egyben legerősebb csapata érkezik hozzánk. A Pick Szeged játékerejét nem kell részleteznem; nem lehet más célunk, mint szórakoztató játékkal kiszolgálni a kilátogató közönséget.

KTE-Piroska Szörp – Pick Szeged 
Férfi kézilabda NB I., 20. forduló
2022. április 02. szombat, 17:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Haskó, Natkai