shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

KTE-Dabas

A Liga Kupa után a bajnokságban is legyőzné a Dabast a KTE

A KTE-Piroska Szörp az egyetlen csapat az élvonalban, amely még nem szerzett pontot. Legutóbbi két találkozóján, az Eger és a Budakalász ellen csupán egy góllal kapott ki Bencze József együttese, és a Dabas ellen végre a Kecskemét felé billenhet a mérleg nyelve – ehhez azonban szinte hibátlanul kell játszania péntek este.

A hírös harcosok soros ellenfele a tabella 11. helyéről várja a péntek esti összecsapást. Tomori Győző tanítványai 7 egységet gyűjtöttek a pontvadászatban; 2 győzelem (Eger, “Kisveszprém”) mellett 3 döntetlent (Budakalász, Tatabánya, Komló) és 4 vereséget  (Balatonfüred, NEKA, Csurgó, FTC) számlálnak. 

A KTE-Piroska Szörp november 4-én ugyan a Liga Kupában legyőzte 3 góllal (27-24) a Dabas együttesét, ám a két versenysorozat nem összevethető; pénteken sokkal nehezebb dolga lesz a Kecskemétnek, pláne, hogy a Dabas színeiben már pályára léphet a bosnyák kézilabdázó, Marko Tarabochia.

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Nagyon jó formában lévő Dabas érkezik hozzánk, rendkívül nehéz dolgunk lesz, ha itthon akarjuk tartani a két pontot. Csak ez a cél lebeghet a szemünk előtt, így megpróbálunk tökéletesen felkészülni, pénteken pedig közönségszórakoztató, eredményes játékot játszani, természetesen szeretnénk győztesen elhagyni a parkettet.

KTE-Piroska Szörp – Dabas KC VSE
Férfi kézilabda NB I. 10. forduló
2021. november 26. péntek, 18:00
Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Felhő, Öcsi