shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

A “kis” Veszprém látogat pénteken a Messzi István Sportcsarnokba

Újabb nehéz, ám nem megoldhatatlan feladat vár a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapatára pénteken, amikor hazai pályán a Fejér-B.Á.L. Veszprém csapatát fogadják Bencze József tanítványai. A találkozó 18:00 órakor veszi kezdetét.

A Tombor Csaba irányította fiatal gárda repülőrajtot vett a bajnokságban, a Kecskemétet az előző fordulóban négy góllal legyőző Komlót múlta felül az első mérkőzésen (34-31), igaz utána a Balatonfüreddel szemben alulmaradt (37-29), ám az eredmény csalóka lehet, hiszen az első félidőben vezetett a Veszprém, és a szünetben 15-15 állt az eredményjelzőn.

A KTE-Piroska Szörp mérkőzésről-mérkőzésre “szokja” a legmagasabb osztály tempóját, ám pontot még nem sikerült szereznie. Pénteken a Kecskemétnek lehetősége lesz arra, hogy otthon tartsa a két bajnoki egységet, ehhez azonban szinte hibátlan kézilabdát kell játszania.

Bencze József vezetőedző:

– Nagyon tehetséges, az elmúlt szezonban már sokszor bizonyított csapat látogat hozzánk pénteken. Nagyon jó ritmusú kézilabdát játszanak és roppant keményen védekeznek. Eddig sem volt könnyű dolgunk a bajnokságban, de azt gondolom, hogy stílusában talán a legnehezebb ellenféllel csapunk össze a Messzi István Sportcsarnokban. Megpróbálunk helytállni a “futóversenyben” a fiatalokkal szemben, a védekezésünknek ezúttal nagyon összeszedettnek és agresszívnek kell lennie, csak így van esélyünk. A feladat nem megoldhatatlan, de nem is könnyű. Csak akkor tudunk eredményesek lenni, ha majdnem tökéletesen játszunk. Fontos hozzátennem, hogy a legutóbbi hazai mérkőzésünkön rendkívül sokat jelentett a közönség támogatása, és nagyon bízom benne, hogy pénteken is szépszámú közönség biztat majd minket.

KTE-Piroska Szörp – Fejér-B.Á.L. Veszprém
Férfi Kézilabda K&H Liga, 3. forduló
2021. szeptember 24. péntek, 18:00

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Hargitai, Markó