shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : Ft
View Cart Check Out

A Ferencvárost fogadja pénteken a KTE-Piroska Szörp

Nem könnyű az újonc KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapatának élvonalbeli sorsolása, Bencze József tanítványai az első, előrehozott bajnoki mérkőzésen a regnáló magyar bajnok Pick Szeged otthonában léptek pályára (43-20), míg az első hazai találkozón a Fradit fogadják.

Bár kemény alapozó időszakon van túl a Ferencváros, nem tűnnek fáradtnak, hiszen a felkészülés során a fővárosiak döntetlent játszottak a tavalyi bronzérmes Tatabányával, míg az Egert, a Csurgót és a “kis Veszprémet” is le tudták győzni.  Betegség miatt ugyan nem teljes kerettel érkezik Horváth Attila együttese, azonban nyugodtan kijelenthető, hogy az FTC a mérkőzés esélyese. 

Érdekesség, hogy a KTE-Piroska Szörp keretét erősítő Deményi Xavér és Karai Miklós épp a IX. kerületiektől érkezett Kecskemétre.

Bencze József, a hírös városiak vezetőedzője előzetesen a következőket nyilatkozta a klub hivatalos honlapján:

  • Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, hiszen egy nagymúltú, rendkívül jó erőkből álló Ferencváros érkezik hozzánk. Megpróbálunk felnőni a feladathoz és méltó ellenfelei lenni a Fradinak, de nekünk még sok NB I-es meccset meg kell vívnunk ahhoz, hogy felvegyük az élvonal igen komoly ritmusát.