Hírek

A tavasz egyik legfontosabb meccse jön

A kecskeméti férfi kézilabdázók az elmúlt héten az Orosháza otthonában szenvedtek vereséget, igaz, ebben a bajnokságban a tavaly még NB I-es zöld-sárga alakulat kiemelkedik a mezőnyből, így Ocsovai Zsoltéknak nem elsősorban Bakó Botond fiait kell legyőzniük ahhoz, hogy a bajnokság végén dobogóra álljanak.

Tisztes helytállás a bajnokaspiráns otthonában

A bajnoki cím legnagyobb esélyeséhez, a tavaly még NB I-es Orosházához látogatott a KTE-Piroska Szörp csapata a tavaszi forduló első mérkőzésén. Egy ideig tartotta a lépést jobb erőkből álló ellenfelével a Kecskemét, azonban végül 31-26-ra nyert az Orosháza.

A bajnokaspiránssal találkozik szombaton a KTE-Piroska Szörp

Hosszú pihenő után hétvégén folytatódnak a küzdelmek a kézilabda bajnokságokban. A KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata szombaton Orosházára utazik, Ocsovai Zsolt tanítványai a listavezető otthonából próbálják elhozni a pontokat. A téli időszakban Liga Kupa mérkőzésekkel készülő kecskemétieket fűtheti a visszavágás vágya, hiszen ősszel a zöld-sárgák ugyan szoros meccsen, de elvitték a...
Tovább

Vecsésen fejezi be a Liga Kupa küzdelmeit a KTE-Piroska Szörp

Már csak egy mérkőzés vár a kecskeméti férfi kézilabdázókra az idei Liga Kupa kiírásban. Ocsovai Zsolték kedden este Vecsésen küzdenek a pontokért. Mint ismeretes, a hírös városiak az elmúlt héten szerezték meg első egységüket a Liga Kupában, és bíznak abban, hogy ezt ma gyarapítani tudják.

Idén is disznót vágtunk a KTE-Piroska Szörp kéziseivel

Ahogy tavaly, úgy idén is a felsőlajosi Krisztina Farmon tartott csapatépítő disznóvágást a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata. A hangulatra most sem lehetett panasz, pláne azután, hogy az élvonalbeli Vecsés ellen első pontját szerezte meg a Ligakupában az együttes.