Hírek

Kedden a Kupában is összecsap a KTE a DEAC csapatával

A Magyar Kupa 2. fordulójában a DEAC érkezik Kecskemétre. A bajnokság 3. fordulójában már találkozott a két gárda, akkor egy góllal a cívis városiak kerekedtek felül. Most újra összecsapnak a felek, ám ezúttal a Messzi István Sportcsarnokban, 19.00 órától.

A KTE-Piroska Szörp nyerte a megyei El Clásicót

A hírös városiak ezúttal a mérkőzés első percétől domináltak, és magabiztosan győztek a Mizse KC csapata ellen, noha a második félidő elején kicsit magukra húzták az ellenfelet. A Lajosmizse azonban három gólnál közelebb nem tudott a hazaiakhoz férkőzni.

Pénteken kézilabda örökrangadó!

Az őszi szezon egyik legjobban várt kézilabda mérkőzése következik, a KTE-Piroska Szörp – Mizse KC rangadó. A megyei “El Clasico” pénteken 19.00 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban.

Idegenben szerezte meg első győzelmét a KTE

A hírös városi férfi kézilabdázók nagy kedvvel játszottak Ózdon és ezúttal kifizetődött erőfeszítésük, megérdemelten hozták el idegenből a két bajnoki pontot. Ózdi büntető adta meg a mérkőzés alaphangját, ám a kecskeméti csapat Kátai révén hamar egyenlített, majd Füstös révén a vezetést is átvették. Dinamikus támadásaival és stabil védekezésével alaposan meglepte...
Tovább

A DEAC-ot fogadja a KTE-Piroska Szörp pénteken a Rákócziban

Pénteken újra hazai pályán waxol a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata. A 3. fordulóban Ocsovai Zsolt tanítványai a Debrecen gárdáját fogadják, ezúttal rendhagyó helyszínen, hiszen a Messzi István Sportcsarnok helyett – ahol ebben az időpontban rendezvényt bonyolítanak – a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnokában csapnak össze a csapatok, 19.00 órakor.