Hírek

Méltó csatában győzött és negyedik helyen végzett a KTE-Piroska Szörp

Pénteken, hazai környezetben léptek utoljára pályára a 2018/19-es szezonban a kecskeméti férfi kézilabdázók. Csaknem ezer néző előtt zajlott a sorsdöntő csata, amit 26-24-re a KTE nyert, így a negyedik helyen végzett.  A mérkőzést megelőzően a Kecskemét egy ponttal előzte meg a Békés gárdáját, így a vereség elkerülésével bebiztosíthatta a negyedik...
Tovább

Lépéselőnyben a 4. helyért

Az előző fordulóban eldőlt, hogy nem végeznek a dobogón a kecskeméti férfi kézilabdázók. Ocsovai Zsolt tanítványai úgy utaztak Balmazújvárosba, hogy győzelem esetén a negyedik hely még elérhető számukra. A félidőben a hazaiak vezettek, ám fordított és 28-32-re győzött a KTE.

Videó: Algyőn foszlottak szerte a dobogós álmok

A KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata a Contitech FKSE Algyő vendége volt vasárnap, a találkozó a tétje a dobogós álmok életben tartása volt. Sajnos a hazaiak végig magabiztosak voltak, 38-32-es győzelmük így azt jelenti, hogy már biztosan nem szerezhet idén érmet a kecskeméti együttes.

Heroikus küzdelemben győzött a KTE-Piroska Szörp

Rendkívül fontos találkozó várt pénteken a kecskeméti férfi kézilabdázókra a Messzi István Sportcsarnokban. A dobogóért küzdő hírös városiak ellenfele a Nyíregyháza volt. A mérkőzés hatalmas küzdelmet, és négygólos hazai sikert hozott. Az összecsapás előtt a nyírségiek 5 egységgel voltak lemaradva vendéglátójukkal szemben a tabellán, ám a két együttes őszi találkozásakor...
Tovább

Nem hibázhat a KTE-Piroska Szörp

Bujdosó Mátéék pénteken 19.00 órakor a Nyíregyháza alakulatát fogadják a Messzi István sportcsarnokban. A nyírségiek ősszel nem játszottak kirobbanó formában, ennek ellenére 5 góllal legyőzték a Kecskemétet a Continental Arénában (25-20).