Hírek

Megyei derbi vár ránk a Magyar Kupa első fordulájában

Szerdán 18 órakor a Mizse KC otthonába látogat a KTE-automatika.hu férfi kézilabdacsapata. A hírös városiak ebben az esztendőben a lehető legtovább szeretnének eljutni a Magyar Kupában, így a szerdai kupamérkőzést mindenképpen meg akarják nyerni, még akkor is, ha elsősorban a bajnoki küzdelmekre koncentrálnak.

Győzelem a főpróbán

A Magyarországon edzőtáborozó dubaji Al Nasr együttesét verték 8 góllal Ocsovai Zsolt tanítványai pénteken a Messzi István sportcsarnokban.

Dubaji ellenféllel csapunk össze pénteken

Pénteken este első és egyetlen hazai felkészülési mérkőzését játssza a KTE férfi kézilabdacsapata a Messzi István Sportcsarnokban. Ocsovai Zsolt tanítványai a jó erőkből álló Al Nasr Dubai csapatát fogadják 19 órától.

Kiváló játékkal nyertek a felnőttek között az ifik

Bravúrral nyert kupát a felnőtt mezőnyben a KTE ifjúsági férfi kézilabdacsapata. Apró Ferenc tanítványai a házigazda Kecskeméti Főiskola (KEFO DSE), a Bácsalmás és a Kiskőrös gárdájával mérkőztek meg egy felkészülési torna keretében. Eredmények: KTE ifi – Bácsalmás 31 – 29 Kiskőrös (NB II) – KTE ifi 24 – 24 Mivel...
Tovább

Dupláztunk Békésen

Mindkét együttes a dobogóra pályázik az előttünk álló szezonban. A Kecskeméti TE férfi kézisei a két vereség ellenére is bizakodóak.