Csalódott csapatok csapnak össze

Szombaton játszák utolsó idegenbeli mérkőzésüket a kecskeméti férfi kézilabdázók a szezonban. Az együttes Balmazújvárosba látogat.

Két csalódott csapat összecsapása lesz a szombati; a KTE előző fordulóbeli, Algyőn elszenvedett veresége azt jelenti, hogy a dobogós álmok szertefoszlottak, és a hajdúságiak is valószínűleg többre számítottak az eddig megszerzett 19 pontnál.

A találkozó pont emiatt érdekesnek és közönségcsalogatónak ígérkezik, a két gárda egymás mögött helyezkedik el a tabellán. A Kecskemétet a negyedik helyezett Békés egy ponttal előzi meg a táblázaton, és az utolsó fordulóban a dél-alföldiekkel mérkőzik a KTE. Fontos tehát, hogy győzzön szombaton az Ocsovai-legénység Balmazújvárosban, így az utolsó fordulóban hazai pályán biztosíthatja be a negyedik helyet.

Ocsovai Zsolt (KTE): – Az Algyő elleni találkozó után ismét egy meccs nélküli szabad hétvégénk volt. Sajnos nekünk ez nem tesz jót, hogy hol van, hol nincs mérkőzés, mert a csapat kibillent a jó szériájából, amiben az Algyő meccs előtti szünet előtt még benne volt. Sajnos az előző fordulóban vereséget szenvedtünk, így elúsztak a dobogós esélyeink, de Balmazújvárosban szeretnénk javítani. Újabb célkitűzésünk, hogy a negyedik helyet megszerezzük, úgyhogy készülünk becsülettel a hátralévő két fordulóra.

Balmazújvárosi KK – KTE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda NB I. B, Keleti-csoport, 21. forduló
2019.május 11. szombat, 18.00 óra
Balmazújváros, Kőnig Rendezvényközpont
Vezeti: Kiu, Kiu