Jó formában várja a folytatást a KTE-Piroska Szörp

A KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata ma este hét órakor a Balassagyarmat gárdáját fogadja a Messzi István Sportcsarnokban.

Ha a Kecskemét játékban szeretne maradni a dobogóért, akkor nem hibázhat, míg a nógrádi együttes egy esetleges vereséggel könnyen a vonal alatt találhatja magát. A KTE a legutóbbi fordulóban imponáló győzelmet aratott a Mizse KC felett (15-27), míg a ‘Gyarmat hazai pályán kapott ki az Algyőtől (26-31). A találkozó győztese mindenképpen nagyot lép előre céljai felé.

Ocsovai Zsolt (KTE-Piroska Szörp): – Remek szériában vagyunk, hiszen legutóbbi három meccsünket megnyertük, ráadásul vasárnap, a Lajosmizse ellen a vártnál könnyebben és magabiztosabban győztünk. Szeretném, ha a fiúk a következő fordulókban is hasonló elánnal és hozzáállással lépnének pályára. Nehéz meccsre számítok, mert a Balassagyarmat a tabella hátsó régiójában küzd, de egy győzelemmel akár két-három helyet is előrébb ugorhat, tehát oroszlánként fog majd küzdeni. Közönségszórakoztató mérkőzésen szeretnénk itthon tartani a két pontot.

KTE-Piroska Szörp – Balassagyarmati Kábel SE
Férfi kézilabda NB I B/Keleti-csoport, 17. forduló
2019. március 22. péntek, 19.00 óra
Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Kovács Gergő, Papp Béla András