Hátrafelé is figyelni kell

Pénteken idegenben vív fontos mérkőzést a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata. Ocsovai Zsolt legényei ezúttal Debrecenbe látogatnak és van elszámolnivalójuk a cívis városiakkal, hiszen a hajdúsági alakulat ősszel elvitte a pontokat Kecskemétről.

Nehéz a KTE sorsolása; ősszel három vereséggel nyitott, és a tavaszi első két fordulóban is veszni hagyta a pontokat, így mostmár hátrafelé is nézegetnie kell, mert a tabellán ugyan hatodik, de az utolsó helyezett Székács (12.) is csupán három ponttal van lemaradva, míg az utolsó előtti Mizse KC lőtávolon belül van; két pont a hátránya. A Kecskemét tehát nem hibázhat, a mezőny erőviszonyai kiegyenlítettek, a pontvesztések a végelszámolásnál több helyezést jelenthetnek.

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője: – A múlt heti vereségünk megviselte a csapatot, úgyhogy most nagyon elszántak vagyunk, mindent megteszünk a két pont megszerzéséért. Ha ránézünk a tabellára, nem vagyunk elégedettek, így bízom benne, hogy most nem ragadunk meg a fogadkozás szintjén. Nagyon-nagyon fontos mérkőzések következnek!

DEAC NK Kft – KTE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda NB I/B, Keleti-csoport, 13. forduló
2019. 03. 01. péntek, 19.00 óra
Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpont
Vezeti: Nagy, Túróczy