Pénteken az Algyőt fogadja a KTE-Piroska Szörp

Nagyon besűrűsödött a mezőny a férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportjában. Az egyes fordulókban rendre meglepő eredmények születnek, valamint a tabella 5. helyén álló Kecskemét és a sereghajtó, 12. Mizse KC között csupán 3 (!) bajnoki pont a különbség. Ugyanakkor az elmúlt héten a Lajosmizse döntetlent játszott a tavaly még élvonalbeli PLER gárdájával. Jól látszik, hogy bárhol, bármi megtörténhet, így a megszokottnál is kiélezettebb csatára számíthatnak a kézilabdabarátok.

Ezúttal a bronzérmes pozícióban álló Algyő érkezik Kecskemétre. Kiss Olivérék deklaráltan bajnoki címre törnek, így nemigen hullajthatnak már pontokat, hiszen több csapat is esélyes a végső győzelemre. A KTE-Piroska Szörp is küzd a dobogóért, és az elmúlt hétvégén több találkozó is számára kedvező eredménnyel zárult, így élet-halál harc lesz a két bajnoki pont megszerzése.

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője elemezte a kialakult helyzetet: – Az elmúlt héten több meglepő eredmény született. Az Algyő hazai pályán kapott ki a Balmazújvárostól, mi vereséget szenvedtünk a Nyíregyházától. Ezt a fiaskót már pénteken szeretnénk feledtetni, csakhogy biztosra vesszük, hogy egy felbőszült Algyő érkezik a Messzi István sportcsarnokba, hiszen ők sem számoltak legutóbb vereséggel. Roppant kiélezett csatára számítok, de bízom a fiaimban, ha azt hozzák, amit tudnak, itthon tarthatjuk a pontokat.

KTE-Piroska Szörp – ContiTech FKSE-Algyő
Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoport, 9. forduló
2018. november 23. péntek, 20.00 óra
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok
Vezeti: Fekete, Tóth