Ocsovai Zsolt: Győzni akarunk Balassagyarmaton!

Hosszú útra indul szombaton a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata. Bujdosó Mátéék 18.00 órakor a Balassagyarmattal csapnak össze a bajnokság 6. fordulójában.

Az Ipolypart utcai sportcsarnok legendásan nehéz terep, ott minden csapat alaposan megszenved a pontokért. A Nógrád megyeiek az utolsó három bajnoki mérkőzésüket elveszítették a Székács, a Nyíregyháza és az Algyő ellen, ráadásul a Magyar Kupában is alulmaradtak a Hatvan gárdájával szemben, így várhatóan sebzett oroszlánként küzdenek majd a győzelemért. Ocsovai Zsolték a rosszul sikerült rajt után magabiztosan nyertek a Mizse KC elleni örökrangadón és a kupában a DEAC csapatának is visszavágtak, így jó formában várják a hétvégi bajnoki mérkőzést.

Ocsovai Zsolt vezetőedző: – Balassagyarmaton mindig nagyon nehéz nyerni, az elmúlt években nem is mindig sikerült. Bízom benne, hogy a jó szériánk folytatódik és elhozzuk szombaton a pontokat. A Nógrád megyei gárda az utolsó négy mérkőzését elveszítette, beleértve a Magyar Kupát is, így biztos vagyok benne, hogy hazai pályán kettőzött erővel küzdenek majd. Mi folytatni akarjuk sorozatunkat, győzni akarunk Balassagyarmaton!

Balassagyarmati Kábel SE – KTE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda NB I/B, Keleti-csoport, 6. forduló
2018. október 20. szombat, 19.00 óra
Balassagyarmat, Ipolypart utca 5.
Vezeti: Kovács, Mándli